top of page

Onze Taal is de grootste taalvereniging ter wereld. We maken het veelgelezen tijdschrift Onze Taal, geven gratis taaladvies, hebben een website met uitleg over ruim 2000 taalkwesties, én we verspreiden taalnieuws via nieuwsbrieven en sociale media. Daarmee bereiken we elke maand tienduizenden taalliefhebbers en honderdduizenden taaladviesvragers. Om het jaar organiseert Onze Taal een groot taalcongres, dat vergelijkbaar is met het Taalfeest.

 

Tip: Word nu lid van Onze Taal en ontvang direct €10 korting op je Taalfeest-toegangsticket. Klik hier.   

Cultuurorganisatie de lage landen is de grootste aanbieder van kwalitatieve informatie over de culturele ontwikkelingen in Vlaanderen en Nederland. We brengen context bij taal, literatuur, geschiedenis en kunst. Dat doen we via ons tijdschrift en drie websites. Zo bouwen we bruggen tussen de vele Nederlandssprekenden wereldwijd en al wie interesse heeft in de cultuur van de Lage Landen. Want daar wordt iedereen beter van!

Tip: Abonneer je nu op de lage landen. Zo ontvang je ineens €10 korting op je Taalfeest-toegangsticket! Klik hier.

VRT speelt een actieve rol in het stimuleren van de taalbeleving van de Vlaamse mediagebruikers en werkt mee aan initiatieven rond taalverwerving, lezen en spreekvaardigheid. VRT wil álle Vlamingen informeren, inspireren en verbinden, om zo de Vlaamse samenleving te versterken.

Daarom blijft VRT voor haar berichtgeving en duiding inzetten op heldere communicatie in toegankelijk en begrijpelijk Nederlands.

Toegankelijkheid van het aanbod, ook voor kwetsbare groepen.

Meer weten? Klik hier.  

Met de steun van:

bottom of page